Linsesuppe med lammekød, chili, kanel og spidskommen

Har du lyst til et sundt og varmende måltid? Så sæt tænderne i den her lækre linsesuppe med lammekød.

Bemærk: Simretid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm en gryde med olien. Hak løg og hvidløg fint, og svits i olien sammen med alle krydderierne i 5 minutter.
Skær lammekød i mundrette stykker, rist godt i krydderiblandingen. Skyl linser godt, dryp af i en sigte.
Hæld linser i gryden, og rør i ca. 2 minutter. Tilsæt bouillonen, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Blend suppen, og varm den igennem, tilsæt kokosmælk, kog op, og smag til med salt og peber.
Kog risene som anvist på pakken. Del granatæblet, og fjern kernerne med en ske, dryp fri for væde, og drys på risene.
Skær chili i fine terninger, og drys på retten sammen med koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck