Linsesuppe med kokosmælk

Denne linsesuppe er dejligt cremet, krydret og ekstra mættende takket være de proteinrige røde linser.

Linsesuppe med kokosmælk
0-30 min.

(2)

11. juli 2019 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer
løg
2
hvidløg
2 fed
frisk ingefær
2½ cm
olivenolie til stegning
1 spsk.
stødt gurkemeje
2 spsk.
stødt spidskommen
1 spsk.
stødt koriander
½ spsk.
tørrede røde linser
300 g
hakkede tomater
2 dåser
kokosmælk
1 dåser
grøntsagsbouillon
½ liter
limefrugter
1
salt og peber
ristede kokosflager
1 dl
frisk koriander
1 håndfulde

Sådan gør du

Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint på et rivejern. Steg løg, hvidløg og ingefær i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt alle krydderierne, og lad dem stege med i et par minutter.
Skyl linserne, og tilsæt dem sammen med hakkede tomater, kokosmælk og bouillon. Bring retten i kog. Rør ofte – linserne brænder nemt på.
Lad retten koge i 30-40 minutter, indtil linserne er helt møre og let udkogte. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér med kokosflager og koriander.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'