Linsesuppe med kokosmælk
11. juli 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne linsesuppe er dejligt cremet, krydret og ekstra mættende takket være de proteinrige røde linser.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint på et rivejern. Steg løg, hvidløg og ingefær i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt alle krydderierne, og lad dem stege med i et par minutter.
Skyl linserne, og tilsæt dem sammen med hakkede tomater, kokosmælk og bouillon. Bring retten i kog. Rør ofte – linserne brænder nemt på.
Lad retten koge i 30-40 minutter, indtil linserne er helt møre og let udkogte. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér med kokosflager og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk