Gnocchi-pande med bolognese

Gnocchi er en form for pasta fremstillet af kogte kartofler. Rist dem i smør, og servér med en smagfuld bolognese som en ægte italiensk mama.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Rens og snit bladselleri. Steg det hele i olie i en stor gryde, til løgene bliver klare.
Tilsæt oksekød, krydderier, salt og peber, og brun kødet. Hæld hakkede tomater, tomatpuré og rødvin i gryden, og rør godt.
Lad kødsaucen simre i mindst 30 minutter, og smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°.
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte. Steg dem i smør på en dyb pande, til de bliver gyldne.
Tilsæt bolognesen, og vend rundt. Riv mozzarellaost i mindre stykker, og fordel dem over gnocchi og bolognese.
Sæt panden i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet og gylden. Pynt med oregano, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic