Aubergineruller med bolognese

14. maj 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Rul dig ud med en skøn omgang aftensmad i fad, rig på både smag og grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Rens og snit bladselleri. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
Steg løg, hvidløg, selleri og gulerødder let i olie i en stor gryde. Tilsæt oksekød og krydderier, og brun kødet. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og rødvin. Lad bolognesen simre i mindst 30 minutter.
Tænd ovnen på 200°. Skyl auberginerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på langs. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olie, krydr med salt, og bag skiverne i ca. 15 minutter i ovnen.
Smør et ovnfad med olie. Fordel bolognese på auberginerullerne, og læg et lille stykke mozzarella i den brede ende. Rul skiverne sammen om fyldet, og læg dem i fadet. Riv parmesan over, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød.
Servér aubergineruller med rucolasalat og lunt flute.

Tip!

I stedet for 1 dl rødvin kan du bruge 3 spsk. rødvinseddike.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar