Frugt-ispinde med hyldeblomst

De her lækre is-pinde med hyldeblomst er som frugtsalat på pind. De glade is er fyldt med farverig frugt og skaber lykke ved børnebordet – og mon ikke også de voksne vil elske dem?

Bemærk: Frysetid: 5-6 timer, eller natten over.

Ingredienser

Udstyr

seks ispindeforme
seks træpinde

Sådan gør du

Skræl kiwien.
Skyl nektarinen, og rens jordbærrene.
Skær kiwi, nektarin og jordbær i tynde skiver. Skyl ribs.
Fyld ispindeformene helt op med frugt og bær, og hæld hyldeblomstsaft i.
Stik træispinde i, og stil ispindeformene i fryseren i 5-6 timer eller natten over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth