Cremant med hyldeblomst

18. juli 2019 af .

Foto: John Bendtsen, wichmann+bendtsen photography

Cremant med hyldeblomst er en dejligt forfriskende drink, der her serveres med ribs. Er de røde bær ikke i sæson, kan du sagtens undlade dem.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hyldeblomstsaft i glassene.
Hæld cremant på, når gæsterne er ankommet.
Pynt med ribs, og servér.

Tip!

Holder du af en sød drink, behøver du ikke fortynde hyldeblomstsaften.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar