Cremant med hyldeblomst
18. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: John Bendtsen, wichmann+bendtsen photography
Cremant med hyldeblomst er en dejligt forfriskende drink, der her serveres med ribs. Er de røde bær ikke i sæson, kan du sagtens undlade dem.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld hyldeblomstsaft i glassene.
Hæld cremant på, når gæsterne er ankommet.
Pynt med ribs, og servér.
Tip!
Holder du af en sød drink, behøver du ikke fortynde hyldeblomstsaften.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk