Hyldeblomst-ispinde med citron
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Disse ispinde er supernemme at lave og smager skønt på en varm sommerdag.
Bemærk
Frysetid: Mindst 10 timer (eller natten over).
Ingredienser
Udstyr
seks ispindeforme
Sådan gør du
Hæld hyldeblomstsaft og danskvand i en kande. Pres citronen og hæld saften i kanden, og rør lidt rundt med en ske.
Hæld den blandede saft i ispindeformene, og sæt dem i fryseren i ca. 2 timer.
Stik pinde i isene, når de begynder at blive faste. Stil isene med pinde tilbage i fryseren i mindst 8 timer, før du serverer dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk