Hyldeblomst-ispinde med citron

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Disse ispinde er supernemme at lave og smager skønt på en varm sommerdag.

Bemærk
Frysetid: Mindst 10 timer (eller natten over).

Ingredienser

Udstyr

seks ispindeforme

Sådan gør du

Hæld hyldeblomstsaft og danskvand i en kande. Pres citronen og hæld saften i kanden, og rør lidt rundt med en ske.
Hæld den blandede saft i ispindeformene, og sæt dem i fryseren i ca. 2 timer.
Stik pinde i isene, når de begynder at blive faste. Stil isene med pinde tilbage i fryseren i mindst 8 timer, før du serverer dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar