Jordbær med hyldeblomst-zabaglione
9. september 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En klassisk italiensk dessert, der smager forrygende med danske jordbær og hyldeblomstsaft.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblommer, hyldeblomstsaft, 2 spsk. citronsaft og sukker sammen i en skål over vandbad med en elpisker, til cremen begynder at tykne.
Skyl og riv citronen, og smag cremen til med lidt citronskal.
Skyl og nip jordbær, og skær dem i mindre stykker.
Fordel cremen i dessertglas eller skåle, top med jordbærskiver, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk