Jordbær med hyldeblomst-zabaglione

9. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En klassisk italiensk dessert, der smager forrygende med danske jordbær og hyldeblomstsaft.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, hyldeblomstsaft, 2 spsk. citronsaft og sukker sammen i en skål over vandbad med en elpisker, til cremen begynder at tykne.
Skyl og riv citronen, og smag cremen til med lidt citronskal.
Skyl og nip jordbær, og skær dem i mindre stykker.
Fordel cremen i dessertglas eller skåle, top med jordbærskiver, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar