Ispinde med kiwi og mørk chokolade
31. januar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Måske verdens nemmeste is: Dyp frossen kiwi i mørk chokolade, og drys med hakkede pistacienødder.
Bemærk
Frysetid: Mindst 2 timer
Ingredienser
Udstyr
12 træispinde
Sådan gør du
Skær skrællen af kiwierne, og skær dem i tykke skiver. Sæt en træispind i hver skive, og læg dem i fryseren i mindst 2 timer, til de er helt frosne.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en skål over vandbad eller i mikroovnen.
Hak pistacienødderne fint. Dyp de frosne kiwiispinde i chokoladen, og drys straks med pistacienødder, inden chokoladen størkner.
Servér straks, eller læg ispindene tilbage i fryseren til senere.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk