Ispinde med kiwi og mørk chokolade

31. januar 2023 af .

Foto: Peter Kam

Måske verdens nemmeste is: Dyp frossen kiwi i mørk chokolade, og drys med hakkede pistacienødder.

Bemærk
Frysetid: Mindst 2 timer

Ingredienser

Udstyr

12 træispinde

Sådan gør du

Skær skrællen af kiwierne, og skær dem i tykke skiver. Sæt en træispind i hver skive, og læg dem i fryseren i mindst 2 timer, til de er helt frosne.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en skål over vandbad eller i mikroovnen.
Hak pistacienødderne fint. Dyp de frosne kiwiispinde i chokoladen, og drys straks med pistacienødder, inden chokoladen størkner.
Servér straks, eller læg ispindene tilbage i fryseren til senere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar