Forårsruller med kylling og bønnespirer

Sprøde forårsruller med kylling og bønnespirer, der giver rullerne ekstra struktur og fylde. Med denne opskrift er det nemt at lave den hjemmelavede slags, som bare er bedre!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i de 2 slags olie på en pande. Steg kyllingekødet let på panden.
Snit hvidkål fint. Skræl og riv gulerødder. Skyl bønnespirer.
Lad grøntsagerne stege med på panden i ca. 5 minutter. Smag til med sojasauce, eddike, salt og peber.
Rør majsstivelse ud i lidt vand, og hæld det på panden. Rør godt rundt. Tag panden af varmen, og lad den stegte blanding køle af i ca. 15 minutter.
Læg 1 stykke forårsrulledej på et skærebræt, og læg 2 spsk. af forårsrullefyldet på den ene ende af dejstykket, så ca. 2 cm af siderne er fri.
Fold siderne ind over fyldet, og rul forårsrullen stramt sammen. Lige før den er lukket helt, smøres den sidste frie kant med æggehvide. Gentag med resten af forårsrulledejen og fyldet.
Varm rigeligt med olie op på en pande, og steg rullerne i 5-7 minutter, til de er gyldne og sprøde. Servér dem med sojasauce til.

Tip!

Forårsrulledej er ikke det samme som fillodej, så du må et smut forbi en asiatisk butik efter den ægte vare.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth