Råkost med bønnespirer

13. november 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En sprød og knasende råkostsalat med jordskokker, æbler og bønnespirer er lækkert tilbehør, der passer til de fleste retter. Hæld en lækker olie-eddieke-dressing over for ekstra smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og skrub jordskokkerne. Skær dem i meget tynde skiver, helst på et mandolinjern. Læg skiverne i en skål med koldt vand.
Skyl æblerne, og skær dem i meget tynde både. Fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180° i 7 minutter.
Gnid dem mod hinanden i et viskestykke, så skallerne falder af. Hak nødderne groft. Skyl bønnespirerne.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Dup jordskokkeskiverne tørre i et rent viskestykke.
Vend dressingen sammen med jordskokker, æbler, nødder og spirer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar