Friske forårsruller med kylling
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Friske forårsruller kan varieres i det uendelige, og hvis du får gæster, kan du lade dem fylde dem selv, så de får det fyld, de bedst kan lide, og så du slipper for det hårde arbejde.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk kyllingefileterne på langs, og steg dem i lidt olie på en pande i 3-4 minutter på hver side. Lad kødet køle af, og skær det i lange strimler.
Hæld kogende vand over risnudlerne i en skål, og lad dem trække under låg i 5 minutter.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skær agurken i tynde strimler. Skræl mangoen, og skær frugtkødet i tynde strimler. Pluk og skyl salaterne.
Dyp et stykke rispapir i en stor skål vand, og læg det på et rent, fugtigt viskestykke, så det ikke hænger fast i bordpladen eller skærebrættet.
Læg et lille salatblad, lidt mango, gulerod, agurk, kylling, risnudler og et mynteblad i den ene ende. Rul det halvt, fold siderne ind over, og rul det sammen. Fortsæt, til alt fyldet er brugt, og halvér rullerne.
Servér forårsrullerne i salatblade, og pynt med sesamfrø, rød skovsyre eller karse. Lad gæsterne selv dyppe i sød chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk