Friske forårsruller med oksekød
26. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Man kan fylde rispapir med alle sine yndlingsgrøntsager. I den her version smager fyldet af forår og sommer og akkompagneres af lynstegt oksekød og en lækker peanutbutterdressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stænger. Skyl squashen, og skær den i tynde stænger.
Rens forårsløg og chili, og skær dem i mindre stykker. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver.
Skyl kålbladene, og skær dem i ca. 5x10 cm store stykker. Hak cashewnødderne groft. Skær korianderbladene i mindre stykker.
Skær kødet i tynde strimler, og steg det hurtigt i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
Læg rispapirerne i et fad med koldt vand et ad gangen i et par minutter.
Placér grøntsager, kød og nødder midt på et ark spidskål, og rul det hårdt sammen. Læg rullen på et vådt ark rispapir, og rul det tæt sammen.
Pisk soja, peanutbutter, friskpresset limesaft og chilisauce sammen. Servér rispapirrullerne med dressingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk