Cremet broccolisuppe med chili

Higer du også efter lidt sol og varme på en kold dag? Så snup vores opskrift på broccolisuppe, som er klar på 30 minutter. Den indeholder stærk chili, så du er sikker på at få varmen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl broccolierne, og del dem i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Pil løget, og skær det i både.
Steg broccoli og løg i olie i en stor gryde i 4-5 minutter. Hæld bouillon på, og bring den i kog. Lad den herefter simre.
Rens peberfrugten, og skær den i grove tern. Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Lad peberfrugt og chili småkoge med i gryden under låg i 15 minutter.
Blend herefter suppen med en stavblender direkte i gryden. Varm suppen op, og tilsæt kokosmælk, spidskommen og koriander.
Tilsæt evt. lidt mere bouillon, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber. Servér med cremefraiche og groft brød.

Tip!

Du kan udelade chili, hvis du ikke er til stærk mad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Martin Tanggaard