Bruschetta med figen, mascarpone og honning

En sprød bruschetta er den perfekte snack til et godt glas vin eller en boblende velkomstdrink, og så tager de ikke mange minutter at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær brødet i skiver, og rist dem. Smør mascarpone på brødskiverne, når de er kølet lidt af.
Skær fignerne i tynde skiver på tværs, og læg et par figenskiver på hver brødskive.
Dryp flydende honning over, hak mandlerne fint, og drys dem over.
Pynt med frisk citronmelisse.
Servér de små toast som en frisk og let dessert, eller til eftermiddagskaffen. Servér med ekstra honning til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. september 2018

Opskrift:

Fotograf: Aller Media