Bruschetta med østershatte
2. august 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Til de milde svampebruschetta kan du bruge østershatte, kantareller eller en blanding af flere forskellige svampe. Rist dem, så der ikke er væde tilbage på panden. Smør først brødene med mascarpone, lige før de serveres.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær forårsløgene i tynde skiver. Rens svampene, og skær dem i halvstore stykker.
Riv parmesan. Pil og pres hvidløg. Skyl og hak persille. Rør mascarponen med parmesan, hvidløg og persille.
Svits løgene i olie, til de falder sammen. Tilsæt timian, salt og peber, og steg 1-2 minutter. Tag dem af panden.
Rist svampene ved høj varme, til de falder sammen. Bland med løgene, og krydr det godt med salt og peber.
Pensl brødene med olie, og sæt brødene under ovnens grill, til de er gyldne. Tag dem ud, og gnid med hvidløg.
Køl dem lidt af, og smør et lag mascarpone på hver. Fordel svampene ovenpå, og pynt med rucolasalat og friskhøvlet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk