Appelsinkage med mandler og abrikoser

Prøv denne marokkanske variant af appelsinkagen med mandler og abrikoser, der er fyldt med smag og har et dejligt saftigt bid.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 22 cm i diameter

Sådan gør du

Skyl og kog appelsinerne i vandet ved svag varme i ca. 1 time.
Lad appelsinerne køle af, og skær dem i mindre stykker. Skær også abrikoser og mynte i mindre stykker.
Blend appelsiner, abrikoser og mynte. Pisk æg og sukker sammen, og tilsæt mandelmelr og bagepulver.
Vend appelsinmassen i dejen, og fyld den i en smurt springform. Bag kagen ved 200­° i ca. 1 time.
Lad kagen køle af, og pynt evt. med flormelis. Kagen kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 18. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth