Konfektkugler med abrikoser, figner og mandler

29. november 2022 af .

Foto: Peter Kam

Disse konfektkugler med mandler og tørret frugt er et sundere alternativ til den klassiske julekonfekt. Skal det være ekstravagant, kan du dyppe kuglerne i smeltet mørk chokolade, inden du ruller dem i kokos.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær figner og abrikoser i mindre stykker.
Blend figner, abrikoser og mandler i en blender eller foodprocessor, til det har en jævn, men grov konsistens.
Pres appelsinen. Tilsæt appelsinsaft, vaniljepulver og kanel, og blend videre, til massen er klistret og mere findelt.
Tril massen til små mundrette kugler, og vend dem i kokosmel.
Opbevar konfektkuglerne i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar