Konfektkugler med abrikoser, figner og mandler
29. november 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Disse konfektkugler med mandler og tørret frugt er et sundere alternativ til den klassiske julekonfekt. Skal det være ekstravagant, kan du dyppe kuglerne i smeltet mørk chokolade, inden du ruller dem i kokos.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær figner og abrikoser i mindre stykker.
Blend figner, abrikoser og mandler i en blender eller foodprocessor, til det har en jævn, men grov konsistens.
Pres appelsinen. Tilsæt appelsinsaft, vaniljepulver og kanel, og blend videre, til massen er klistret og mere findelt.
Tril massen til små mundrette kugler, og vend dem i kokosmel.
Opbevar konfektkuglerne i en lukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk