Den ultimative rejemad

Denne rejemad er så simpel, men så god. Skiver af avocado giver en god højde på rejemaden, så den samtidig er yderst flot på middagsbordet.

Bemærk: Retten passer til 4 personer, hvis den serveres som frokost eller forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af mayonnaisen.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær det i tynde skiver.
Fordel salatblade og avocado på rugbrødsskiverne, pynt med resten af mayonnaisen, og fordel rejerne over.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i tynde skiver på skrå, og fordel dem oven på rejerne.
Pynt med dild, og krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth