Frittata med spinat og kartofler

Den ovnbagte æggekage er ikke bare god lun og lækker til aftensmad. Den er også fantastisk dagen efter, fx i en sandwich som madpakke!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Lad dem køle lidt af, og skær dem i mundrette stykker.
Pisk æggene sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Skyl squashen, flæk den på langs, og skær den i halvmåneformede skiver. Skyl og tør spinat og tomater.
Tænd ovnen på 175°. Steg squashskiverne i olie på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt kartofler og spinat, og lad det stege, til spinaten falder sammen.
Tag panden af varmen. Hæld æggemassen over, og drys tomater og mozzarellakugler over. Steg frittataen i ovnen i ca. 15 minutter, til æggemassen er stivnet.
Riv parmesan over den færdige frittata, og servér den med groft brød til.

Tip!

Frittataen er nem og hurtig at lave, hvis du har en rest kartofler eller andre rodfrugter i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
29. juni 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar