Frittata med kål og mozzarella
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Frittata, eller æggekage, er en hurtig og lækker hverdagsret, hvor du med fordel kan bruge dine kødrester fra gårsdagens måltid. Denne frittata er med palmekål og røget mørbrad.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær mørbraden i grove tern. Pil og hak hvidløg. Hak timian.
Steg mørbrad, hvidløg og timian i lidt olie på en pande, som kan tåle at komme i ovnen.
Skyl og nip palmekålen, og lad den stege med i ca. 2 minutter.
Rør æggene sammen med salt og peber.
Hæld blandingen på panden, og lad den sætte sig en smule. Riv mozzarellaen i mindre stykker, og fordel den oven på frittataen.
Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, til frittataen er gylden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk