Frittata med champignoner og salat
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Frittata er en italiensk æggekage, der smager skønt - her serveret med en grøn salat og en dejlig dressing.
Ingredienser
Udstyr
en ovnfast form
Sådan gør du
Rens champignonerne, og skær dem i tynde skiver. Hak krydderurter og rødløg fint.
Pisk æggene sammen med lidt salt og peber, og vend champignoner, krydderurter og løg i.
Fugt et stykke bagepapir under den kolde hane, og knug det fri for væske, så det bliver blødt. Læg papiret i bageformen, og stop det godt ind i hjørnerne.
Hæld æggemassen i formen, og bag den i en 180° varm ovn i 35 minutter. Frittataen skal føles fast og spændstig, når du mærker på den.
Skyl salaten. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Anret salaten på en tallerken.
Riv appelsinskal og ingefær fint, og rør det i yoghurten sammen med lidt appelsinsaft. Smag til med honning, salt og peber.
Servér frittataen med salat, dressing og brød.
Tip!
Du kan variere fyldet i frittataen alt efter humør og sæson.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk