Frittata med kartofler, squash og tomater

Frittata er italiensk æggekage og betyder groft oversat og meget passende "stegt". Den kan minde meget om den danske æggekage, men er faktisk nemmere at lave, da der hverken skal mel eller mælk i æggemassen.

Frittata med kartofler, squash og tomater
0-30 min.

(1)

6. oktober 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
kogte kartofler
250 g
squash
½
æg
3
ricotta
250 g
salt og peber
frisk spinat
75 g
cherrytomater
150 g

Til servering

fuldkornsrugbrød
200 g

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skær de kogte kartofler og squashen i tern.
Pisk æg, ricotta og salt og peber sammen.
Vend kartoffel- og squashtern, spinatblade og hele cherrytomater i æggemassen.
Kom blandingen i et ovnfast fad.
Bag frittataen i ca. 12 minutter, til æggemassen er stivnet.
Skær frittataen i pæne stykker, og servér den med ristet rugbrød til.

Tip!

Frittataen smager også rigtig godt kold dagen derpå, f.eks. til morgenmad eller på et stykke rugbrød til frokost.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'