Frittata med kartofler, squash og tomater
Frittata er italiensk æggekage og betyder groft oversat og meget passende "stegt". Den kan minde meget om den danske æggekage, men er faktisk nemmere at lave, da der hverken skal mel eller mælk i æggemassen.

0-30 min.
(1)
6. oktober 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- kogte kartofler
- 250 g
- squash
- ½
- æg
- 3
- ricotta
- 250 g
- salt og peber
- frisk spinat
- 75 g
- cherrytomater
- 150 g
Til servering
- fuldkornsrugbrød
- 200 g
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skær de kogte kartofler og squashen i tern.
Pisk æg, ricotta og salt og peber sammen.
Vend kartoffel- og squashtern, spinatblade og hele cherrytomater i æggemassen.
Kom blandingen i et ovnfast fad.
Bag frittataen i ca. 12 minutter, til æggemassen er stivnet.
Skær frittataen i pæne stykker, og servér den med ristet rugbrød til.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Den bedste opskrift på frittata!
Powered by Froala Editor