Frittata med kartofler, squash og tomater

6. oktober 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Frittata er italiensk æggekage og betyder groft oversat og meget passende "stegt". Den kan minde meget om den danske æggekage, men er faktisk nemmere at lave, da der hverken skal mel eller mælk i æggemassen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skær de kogte kartofler og squashen i tern.
Pisk æg, ricotta og salt og peber sammen.
Vend kartoffel- og squashtern, spinatblade og hele cherrytomater i æggemassen.
Kom blandingen i et ovnfast fad.
Bag frittataen i ca. 12 minutter, til æggemassen er stivnet.
Skær frittataen i pæne stykker, og servér den med ristet rugbrød til.

Tip!

Frittataen smager også rigtig godt kold dagen derpå, f.eks. til morgenmad eller på et stykke rugbrød til frokost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar