Frittata med kartofler, squash og tomater
6. oktober 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Frittata er italiensk æggekage og betyder groft oversat og meget passende "stegt". Den kan minde meget om den danske æggekage, men er faktisk nemmere at lave, da der hverken skal mel eller mælk i æggemassen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skær de kogte kartofler og squashen i tern.
Pisk æg, ricotta og salt og peber sammen.
Vend kartoffel- og squashtern, spinatblade og hele cherrytomater i æggemassen.
Kom blandingen i et ovnfast fad.
Bag frittataen i ca. 12 minutter, til æggemassen er stivnet.
Skær frittataen i pæne stykker, og servér den med ristet rugbrød til.
Tip!
Frittataen smager også rigtig godt kold dagen derpå, f.eks. til morgenmad eller på et stykke rugbrød til frokost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på frittata!
Powered by Froala Editor