Vegetartærter

Du kan fylde madtærter med så mange lækre råvarer, at du slet ikke kommer til at savne kød i de her vegetariske udgaver.

Vegetartærter

En god madtærte går du aldrig galt i byen med, og hvis du ønsker et par kødfrie dage om ugen, er disse vegetariske udgaver perfekte til aftensmaden! De er fyldt med så mange lækre sager, at ingen vil savne køddet.

Du er sikret en nem, sund og mættende hverdagsret med en vegetarisk tærte, og især hvis du serverer den med en grov tærtebund. Vegetariske tærter er desuden perfekte, hvis du har rester af grønt, der skal bruges. Så undgår du madspild og får samtidig et rigtig lækkert måltid! Få inspiration til de vegetariske tærter herunder. 

Skal det bare gå hurtigt, kan du købe en færdig tærtedej. Men hjemmebag smager nu bare bedst, så hvis du har et par minutter, kan du nemt og hurtigt lave tærtebunden selv. Snup opskriften på tærtedej her.

En vegetartærte er en sikker familiefavorit til de kødfrie dage. De er desuden gode, hvis du vil undgå madspild og samtidig få  et rigtig lækkert måltid! Gemmer køleskabet på nogle grøntsagsrester, der snart synger på sidste vers, kan de nemlig sagtens komme i tærten. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser, så tag hvad du har i køleskabet og lav tærte til aftensmad! Resterne er også fremragende til frokost dagen efter!