Simremad – opskrifter på solide simreretter

Simremad – opskrifter på solide simreretter

Når bladene falder af træerne, og sensommeren siger farvel, er det blevet tid til simremad!

Når bladene falder af træerne, og sensommeren siger farvel, er det blevet tid til simremad, slowfood, hyggemad ... Kært barn har mange navne! Simremad er enkle, rustikke retter, hvor gode råvarer trækker saft og kraft i bouillon eller vin i gryden. Simremad kræver tid og tålmodighed. Til gengæld kræver retterne ikke megen planlægning eller forberedelse i køkkenet, og den intense smag samt det møre kød, der smelter på tungen, er værd at vente på. Og så kan du jo benytte lejligheden til at slå benene op og nyde et glas vin, men gryden snurrer på komfuret.  

Vi har samlet vores bedste opskrifter på simreretter, hvor velsmag, saft og kraft er koncentreret i én mundfuld. Prøv f.eks. vores gode opskrift på klassisk coq au vin, eller forkæl dine gæster med braiserede svinekæberDét er hyggemad, der glæder både maven og hjertet. 

Velbekomme! 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar