Retter med kylling

Kylling er altid godt, det er fedtfattigt og alligevel fuldt af smag, og så kan det tilberedes på utallige måder.

Retter med kylling

Kylling er danskernes foretrukne fjerkræ, og vi elsker alle en god omgang kylling i karry eller saftige kyllingefrikadeller til aftensmad. Skal du have gæster på besøg, kan du f.eks. imponere med en lækker risotto med svampe og kylling eller en klassisk grydestegt kylling med sauce og rabarberkompot. 

Vælg den kylling, der har levet længst, spist bedst og motioneret mest. Så er du allerede kommet et nøk opad i velsmag. 

Powered by Froala Editor

Sådan parterer du en kylling

Skal du servere en hel kylling, kan du se i videoen her, hvordan du skærer den ud inden servering. Samme princip gælder egentlig, hvis du skal skære den hele kylling ud, inden den er tilberedt.


Powered by Froala Editor