Popcorn

Popcorn tager ingen tid at lave, og så kan du variere dem i det uendelige. Vi har samlet de bedste opskrifter med de poppede majskerner - både de søde og de salte af slagsen.

Popcorn

Der er ikke noget som duften, der breder sig, når majskerner får lov at hygge sig en gryde med rigeligt fedtstof. Popcorn tager ingen tid at lave, og så kan du variere dem i det uendelige. Herhjemme spiser vi dem oftest blot med salt, men i andre lande som f.eks. USA er der stort set ingen grænser for, hvilke smage og krydderier du kan købe eller lave de poppede majskerner med. 

Prøv f.eks. at drysse popcornene med lakridspulver eller rosmarin, eller vende dem i karamelsauce eller smeltet chokolade. Du kan også bruge popcorn som det salte, knasende indslag i salater, eller du kan røre dem i en kagedej eller pynte din nybagte brownie med dem. Vi har samlet de bedste opskrifter med popcorn – både de søde og de salte af slagsen.