Påskedesserter

Vi har været på jagt efter skønne påskedesserter, der kan gøre påskehyggen ekstra sød.

Påskedesserter

Højtid og søde sager går hånd i hånd, og påsken er ingen undtagelse. Vi har udvalgt en række pragtfulde påskedesserter, du vil få lyst til at lave igen og igen. Prøv for eksempel en klassisk fransk citrus-herlighed eller en dejlig mandelkage med syrligsød mojitocreme. Hvis du er mere til den klassiske påskesmag, så prøv de flotte hjemmelavede påskeæg, der vil forsøde din påskemenu.

Se også vores tema med påskefrokost

Fine påskedesserter

Gør en spændende påskedessert til en ny tradition

Påsken kommer med sine gule nuancer, og det er en helt oplagt mulighed for at lege lidt i køkkenet! Flere af klassikerne på påskefrokostbordet skal der helst ikke rokkes ved, men påskedesserten kan vi sagtens genopfinde hvert eneste år! Med den er der nemlig rig mulighed for at lege med både pynt og smag.

Kast dig ud i alle mulige smagsoplevelser! Fra klassiske påskesmage som chokoladepåskeæg og påskelagkage til mere eksotiske og innovative desserter som en fransk citrus-herlighed eller en mandelkage med syrligsød mojitocreme.

Det påskegule gør det sjovt at dekorere påskedesserten. Gør det festligt og indbydende med farverige glasurer, chokoladepåskeæg, flødeskum, citronskiver, marengs, friske bær, chokoladespåner, spiselige blomster og spiseligt guldstøv. Der er fri leg!