Madbrød

Man kan ikke leve af brød alene, men det er et godt sted at starte.

Madbrød

Et madbrød er egentlig bare et brød, der egner sig særligt godt til ... ja mad. Det kan være alt fra kuvertbrød til fyldige brydebrød.

Her finder du masser af lækre opskrifter på madbrød, som du kan servere som tilbehør til suppe, salater, simreretter eller på buffetbordet.


Madbrød i alle afskygninger

Du kan sagtens slippe afsted med at købe frosne flutes i supermarkedet, du kan servere som tilbehør til dine gæster. Det er bare meget lækre, når brødet er hjemmebagt!

Du kan både bage helt almindelige hvide brød, men du kan også gøre dem ekstra uimodståelige, hvis du fylder dem med ost, krydderurter eller grøntsager.

Alle retter egner sig stort set til at blive serveret med lidt brød. I mellemøsten spiser de meget fladbrød, som både kan nydes ved siden af en ret, eller retten kan pakkes ind i brødet. I Italien er focaccia et meget populært madbrød, og i Frankrig spiser de baguette. Heldigvis har vi taget alle disse traditioner til os herhjemme, så du kan servere det, du er i humør til.

Sådan opbevarer du bedst dit brød

Brød smager bedst nybagt, men hvis du opbevarer det korrekt, kan det holde sig friskt længere. Det bedste tip er, ikke at lægge det i en pose, før det er helt kølet af. Til gengæld kan du pakke det ind i stof. Se flere gode tips til opbevaring af brød her:


Powered by Froala Editor