Køresnacks til kør selv-ferien

Så er der inspiration til køletasken på kør selv-ferien. Gode snacks er helt uundværlige, hvis turen ikke skal føles for lang!

Køresnacks til kør selv-ferien

Planlæg dine køresnacks i god tid, så du ikke skal satse på tankstationer og fastfood. Det er billigere, sundere, sjovere med et bredt udvalg af lækre køresnacks.

Det vigtigste, når det gælder køresnacks, er et spændende udvalg og ikke for meget sovs. Men der er flere ting, der er værd at overveje, inden du bare bager 25 pizzasnegle:

4 gode råd til kør selv-madpakken:

  1. Variation: Sørg for, at dit snackudvalg imødekommer forskellige humør- og sultniveauer. Lidt af det sunde (frugt og grønt),noget proteinholdigt (nødder og ost) og selvfølgelig de sjove sager (cookies og chips) - det er en ret god kombi!
  2. Praktikalitet: Det skal være nemt at spise. Hvis det er noget, der giver alt for meget svineri eller kræver bestik, er det måske ikke det bedste at have med. Og husk at overveje, hvordan du pakker dine snacks, så der ikke lige pludselig er sovs ud i hele bilen. 
  3. Holdbarhed: Lang eller kort køretur? Hvis du har en lang køretur foran dig, så sørg for at vælge snacks, der ikke bliver dårlige. En sandwich med kylling og mayo er lækker, men den holder sig nok ikke frisk så længe uden for køleskabet.
  4. Væske: Glem for alt i verden ikke at tage vand med! Det er nemt at blive dehydreret, især hvis du drikker en masse kaffe eller energidrikke på turen. Det er smart at have en genbrugelig vandflaske til hver person, så I kan fylde op undervejs. Juicebrikker er en gave til madpakken og picnickurven, og det gælder altså også køreferien.  

Alt, der kan grabbes!

De bedste køresnacks er dem, som kan spises med én hånd - det er ofte indbagte ting, eller ting, der lige kan hapses med to fingre. Her tænker vi burritos, empanadas, falafler, frikadeller, mini-pizzaer, muffins, pirogger, pizzasnegle, pølsehorn, samosaer, scones. 

Her er alle vores snack-favoritter, som passer perfekt til bilferie: