Kager og desserter uden sukker

Ønsker du at skære ned for det raffinerede sukker, men uden at svigte den søde tand, så find din nye yndlingskage eller -dessert uden tilsat sukker her.

Kager og desserter uden sukker

Vi kan sagtens spise søde sager, desserter og kager uden at indtage store mængder sukker. Der findes nemlig mange alternativer til det raffinerede og tilsatte sukker, som bidrager med (næsten) samme sødme. Dadler, banan, mørk chokolade, kokosmælk og friske bær er alle eksempler på ingredienser, der kan erstatte sukkerholdige ingredienser såsom honning, sirup, kondenseret mælk, sukker og syltetøj. 

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at skære ned på sukkeret, og hvad enten du er sportsudøver, diabetiker eller måske ønsker at tabe dig, har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og desserter uden sukker her.

I opskrifterne vil du stadig finde mørk chokolade (selvom den indeholder tilsat sukker),fordi det er "sundere" end hvid- og mælkechokolade og indeholder en masse gode antioxidanter. Undlad blot chokoladen i opskrifterne, hvis du helst vil undvære.