Kager med grøntsager

Tøm grøntsagsskuffen, og giv resterne nyt liv i saftige og svampede kager.

Kager med grøntsager

Vi kender alle den klassiske gulerodskage, men vidste du, at din kage bliver mindst lige så lækker, hvis du bruger squash, græskar, kartoffel, rødbede, avocado eller pastinak? Det er en fantastisk måde at få brugt de sidste kedelige grøntsags-rester på. Og når der er grøntsager i, så er det jo næsten synd ikke at spise mindst to stykker. Af hver. 

Sådan ved du, om din kage er færdigbagt

Når du bager kager med grøntsager, får du ekstra svampede og fugtige kager, og så kan det være svært at se med det blotte øje, om kagen er færdigbagt. Selvfølgelig skal du følge opskriftens tidsangivelse, men da alle ovne er forskellige, skal din kage måske have lidt længere tid i din ovn. Heldigvis kan du tjekke, om din kage er færdig, ved at stikke en kødnål ned i midten af kagen. Se her i videoen, hvordan du tyder den:


Powered by Froala Editor