Indiske smagsgivere
I det indiske køkken bruges mange varme krydderier som kanel, nelliker, spidskommen og kardemomme. Derudover bruges der meget frisk chili, ingefær og gurkemeje. Krydderierne kan kombineres på kryds og tværs, så du kan lave mange lækre karryretter, der aldrig smager ens. De fleste krydderier kan købes i almindelige supermarkeder eller hos grønthandlere.
Både chili, ingefær og gurkemeje fås både frisk og tørret, og du kan ofte skifte det ene ud med det andet. Vi foretrækker de friske krydderier, da de har en mere autentisk smag. Har du købt en pakke friske chilier, hvor du kun skal bruge en enkelt, kan du fryse resten ned. Både gurkemeje og ingefær kan også sagtens fryses. Alle tre kan faktisk tages op og bruges frosne, da de så er lettere at rive. Her kan du se vores bedste tip til ingefær:
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Powered by Froala Editor