Flere gode råd til nedfrysning af mad
Det er ikke kun retterne ovenover, der kan fryses ned. Har du nogle ingredienser, du ved, du ikke får brugt inden for den nærmeste fremtid, kan de for det meste fryses ned. F.eks. kan en rest fløde sagtens fryses ned og bruges i en sauce en anden god gang. Mange ingredienser mister lidt på smag og konsistens, så fløde kan f.eks. ikke piskes til skum efter nedfrysning. Læs mere om frysning af fløde her.
Du kan også fryse rå pizzadej. Se her, hvordan du fryser dejen. Ost er også en af de ingredienser, der sagtens kan fryses. Dog anbefales det kun at fryse oste med en fedtprocent over 25. Friske grøntsager som chili og ingefær kan også fryses. Begge dele kan faktisk også tages op og bruges frossent. Se her, hvordan du fryser og bruger chili:
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke