Gode tips til bradepandekager
Når du skal vælge, hvilken kage du vil bage, er der et par overvejelser, du bør have gjort dig først: Hvor mange personer skal kagen ca. række til? Skal den være særligt nem at spise – f.eks. med fingrene og uden tallerken – eller skal kagen serveres et sted, hvor der er mulighed for at sætte både tallerkener og kagegafler frem? Hvor meget transport skal kagen holde til – skal den kunne tåle en tur gennem byen i cykelkurven, eller er der en, som kan holde og beskytte den på bagsædet af en bil?
Det klassiske valg er at bage en skærekage eller bradepandekage, når du har brug for en transportsikker kage. Så kan man lade kagen blive i formen, og kager af denne type er ofte robuste. Men har du lyst til at prøve noget nyt og overraske dem, som skal forkæles med kage, så hold dig ikke tilbage fra at vælge en af de opskrifter, som er lidt ud over det sædvanlige, f.eks. en lækker blondie med dronningemandler eller en brownie med popcorntopping.
Sådan ved du, om din kage er færdigbagt
Ovne er forskellige, og derfor er vores ovntider i opskrifterne altid vejledende. Store kager i bradepander skal ofte have længere tid, end man lige tror. Derfor kan det være svært at vurdere, hvornår kagen skal ud af ovnen. Er du i tvivl om, hvorvidt din bradepandekage er færdigbagt, er der et godt trick, du bør kende. Se med i videoen nedenfor.
Powered by Froala Editor