Bradepandekager – kager til mange

Bradepandekager – kager til mange

Når der skal være kage nok til alle, er bradepandekagen det oplagte valg. Den er nem, enkel og lækker, og du går aldrig galt i byen med en klassisk chokoladekage eller en svampet marmorkage – om det så er i eftermiddagspausen på kontoret, i klasseværelset eller i haven på en lun sommerdag. 

Her på siden finder du masser af inspiration til kager, der rækker til mange lækkersultne munde, og som er nemme at pakke ned og tage med, hvis de skal serveres et andet sted end ved dit eget stuebord. Bag din favorit, og byd dine gæster, kollegaer eller klassekammerater på et stykke hjemmebagt kage og måske også et ekstra til venstre hånd. 

Når du skal vælge, hvilken kage du vil bage, er der et par overvejelser, du bør have gjort dig først: Hvor mange personer skal kagen ca. række til? Skal den være særligt nem at spise – fx med fingrene og uden tallerken – eller skal kagen serveres et sted, hvor der er mulighed for at sætte både tallerkener og kagegafler frem? Hvor meget transport skal kagen holde til – skal den kunne tåle en tur gennem byen i cykelkurven, eller er der en, som kan holde og beskytte den på bagsædet af en bil?

Det klassiske valg er at bage en skærekage eller bradepandekage, når du har brug for en transportsikker kage. Så kan man lade kagen blive i formen, og kager af denne type er ofte robuste. Men har du lyst til at prøve noget nyt og overraske dem, som skal forkæles med kage, så hold dig ikke tilbage fra at vælge en af de opskrifter, som er lidt ud over det sædvanlige, f.eks. en lækker blondie med dronningemandler eller en brownie med popcorntopping

God fornøjelse med at sprede glæde omkring dig med kage i rigelige mængder, så alle kan få et stykke. 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar