Inspiration til ugens madplan

Du sparer både tid, penge, panik i supermarkedet og halvkedelige aftensmåltider, hvis du følger en ugentlig madplan. Her får du hver uge serveret en ny madplan med 5 gode opskrifter på nem, lækker og varieret hverdagsmad til hele familien.

Nem madplan til hele ugen 
Vi er vilde med madplaner, for de gør hverdagen og madlavningen så meget nemmere! Det er bare at finde vores madplan frem, købe ind til det hele på én gang og så følge opskrifterne på de forskellige dage. Så slipper du for at stresse over indkøb og mangel på ideer.

Aftensmaden er det tidspunkt, hvor vi samles ved bordet og deler historier fra dagen, der gik. Hjælp snakken i gang med frisklavet, indbydende mad – det behøver ikke at tage lang tid i køkkenet, men vil sikkert få alle til at sidde lidt længere tid ved bordet.

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer hver uge en række færdige madplaner, som alle byder på nem, sund og varieret hverdagsmad, der ikke kræver flere timers forberedelse i køkkenet. Vælg mellem:

Redaktionens familiefavoritter: Stensikre familiehits, som gør alle mætte og glade.

Aftensmad på 30 minutter: Opskrifter på nemme måltider, der ikke tager en krig at lave.

Vegetarisk madplan: Sunde og mættende vegetarretter fulde af smag, og som tager højde for sæson. 


Velbekomme!  Annonce

Byg din egen ugemenu med nemlig.com

Nyd et vegetarisk måltid den ene dag, glæd dig til familiefavoritten den næste, og opdag nye livretter fra Verdenskassen en anden dag. Justér antallet af personer ved hver enkelt ret, så det passer til de sultne munde omkring dit spisebord. Du skal bare vælge de retter, du bedst kan lide, så får du en fleksibel madplan, hvor indkøbsposerne bliver fyldt for dig, pakket og leveret lige til din dør på det tidspunkt, der passer dig bedst.