Yoghurtmousse med mynte og lime
6. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den fede græske yoghurt får i denne dessert fint selskab af lime og mynte, der giver et dejligt friskt pust. En cremet lækkerhed, du snildt kan servere for dine gæster.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg husblassen i blød i koldt vand 5-10 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblassen over et vandbad.
Riv skallen og pres saften af limefrugten. Rør limesaften i den smeltede husblas.
Pisk æggehviden stiv, og pisk derefter sukkeret i.
Blend yoghurt, limeskal, flormelis og mynteblade i en blender. Vend den lune husblas i yoghurten.
Vend æggehvidemassen i, når yoghurtcremen begynder at tykne.
Fordel moussen i 2 glas, og sæt dem på køl, til de er stivnet. Pynt med mynte og limeskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk