Yoghurtmousse med mynte og lime

Den fede græske yoghurt får i denne dessert fint selskab af lime og mynte, der giver et dejligt friskt pust. En cremet lækkerhed, du snildt kan servere for dine gæster.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand 5-10 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblassen over et vandbad.
Riv skallen og pres saften af limefrugten. Rør limesaften i den smeltede husblas.
Pisk æggehviden stiv, og pisk derefter sukkeret i.
Blend yoghurt, limeskal, flormelis og mynteblade i en blender. Vend den lune husblas i yoghurten.
Vend æggehvidemassen i, når yoghurtcremen begynder at tykne.
Fordel moussen i 2 glas, og sæt dem på køl, til de er stivnet. Pynt med mynte og limeskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
6. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar