Yoghurtmousse med citron
30. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Denne fløjlsbløde yoghurtmousse med frisk og syrlig smag fra citron er en skøn dessert –især med sprøde biscotti til.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen, og pres saften af citronerne. Pisk citronskal og citronsaft sammen med sukker og æg.
Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt citronblandingen, og lad det småkoge under omrøring i 3-4 minutter. Lad det køle af.
Hæld yoghurten i en skål, og pisk citronblandingen i, til konsistensen er ensartet.
Pisk fløden til skum, og vend forsigtigt flødeskummet i yoghurtblandingen.
Anret i glas. Servér moussen kold med biscotti til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk