Yoghurtis med jordbærsorbet og friske jordbær

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

I denne opskrift blandes hvid yoghurtis med rød jordbærsorbet, så den færdige is får en flot rød/hvid marmorering.

Bemærk
Frysetid, jordbærsorbet: 1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør sukker og yoghurt sammen, til sukkeret er helt opløst. Kør yoghurten i en ismaskine, til den har en blød og cremet konsistens, det tager ca. 30-45 minutter afhængigt af ismaskinen.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve. Læg jorbærrene på et stykke bagepapir på en tallerken, og sæt dem i fryseren i mindst 1 time.
Blend de frosne jordbær med sukker i en minihakker eller foodprocessor til en blød sorbet. Vend sorbeten forsigtigt sammen med den frosne yoghurtis. Stil isen i fryseren i ½ time, til den er blevet fast.
Riv skallen af limefrugten. Pynt isen med fintrevet limeskal og friske jordbær skåret i halve lige inden servering. Lav evt. kugler af isen med en isske, og servér isen i skåle eller isvafler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar