Yoghurtis med bær og chokoladesauce
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Den her lækre yoghurtis laves på nul komma fem – du skal bare huske at have dejlige bær klar til brug i din fryser. Den friske is får lige det lille ekstra med hakket chokolade og mynte – MUMS!
Bemærk
Frysetid, bær: 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip bærrene, og frys dem i en pose i minimum 4 timer.
Riv skallen, og pres saften af limefrugten.
Blend de frosne bær med honning, mynteblade, limesaft og limeskal.
Tilsæt yoghurt, og blend igen.
Hak chokoladen groft.
Hæld yoghurtisen over i en skål, og vend chokolade i (gem lidt til drys). Stil isen i fryseren, til den skal serveres.
Anret isen i portionsglas, og drys med chokolade og friske bær.
Tip!
Friske bær, du selv fryser, giver det bedste resultat, men du kan godt bruge bær fra frost, hvis det skal gå lidt hurtigere.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på frozen yogurt