Yoghurt-rabarber-is med marengs

6. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Forfriskende og sommerlig dessert med en lidt sundere is, der smager sødt af rabarber og hyldeblomst. Knus lidt marengskys henover, så desserten får lidt knas.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit rabarberne, og kom dem i en gryde sammen med sukkeret.
Bring det langsomt i kog, og lad det simre, til rabarberne er møre. Lad massen køle helt af.
Rør yoghurten og hyldeblomstsiruppen sammen. Knus marengsene, og vend dem og rabarberkompotten i yoghurten.
Kom massen i en form, og sæt den i fryseren, til den er fast.
Lav 4 store kugler af rabarberisen, og anret dem i 2 glas sammen med knuste marengskys.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar