Yoghurt-rabarber-is med marengs
6. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Forfriskende og sommerlig dessert med en lidt sundere is, der smager sødt af rabarber og hyldeblomst. Knus lidt marengskys henover, så desserten får lidt knas.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit rabarberne, og kom dem i en gryde sammen med sukkeret.
Bring det langsomt i kog, og lad det simre, til rabarberne er møre. Lad massen køle helt af.
Rør yoghurten og hyldeblomstsiruppen sammen. Knus marengsene, og vend dem og rabarberkompotten i yoghurten.
Kom massen i en form, og sæt den i fryseren, til den er fast.
Lav 4 store kugler af rabarberisen, og anret dem i 2 glas sammen med knuste marengskys.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på frozen yogurt