Yoghurt med rabarberkompot og vaniljeknas
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Frisk og sød rabarberkompot smager fantastisk til den bløde og cremede yoghurt samt den knasende mysli. Det fungerer både som morgenmad, på brunchbordet og som dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rabarber, og skær dem i små stykker.
Bring langsomt rabarber i kog sammen med sukker og vaniljestang.
Lad det simre i 5 min., og sæt det til afkøling.
Smelt sukker på en pande ved lav varme.
Drys gryn og korn fra vaniljestangen over, og rist, til det er sprødt og karamelliseret. Afkøl helt.
Fordel yoghurten i glas, og kom rabarberkompot og knas ovenpå. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Måske du også kan lide: Den bedste hjemmelavede rabarberkompot