Yoghurt med rabarberkompot og vaniljeknas

Frisk og sød rabarberkompot smager fantastisk til den bløde og cremede yoghurt samt den knasende mysli. Det fungerer både som morgenmad, på brunchbordet og som dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarber, og skær dem i små stykker.
Bring langsomt rabarber i kog sammen med sukker og vaniljestang.
Lad det simre i 5 min., og sæt det til afkøling.
Smelt sukker på en pande ved lav varme.
Drys gryn og korn fra vaniljestangen over, og rist, til det er sprødt og karamelliseret. Afkøl helt.
Fordel yoghurten i glas, og kom rabarberkompot og knas ovenpå. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar