Yoghurt med bærkompot og honning
30. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Top din yoghurt med bærkompot og honning, og så har du et skønt morgenmadsmåltid eller lækkert mellemmåltid. Lav evt. kompotten en søndag, så du har nem morgenmad klar til en hel uge.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens bærrene. Skær jordbærrene i mindre stykker. Flæk vaniljestangen. Skræl og riv ingefær fint.
Varm bærrene op i en gryde sammen med vand, ingefær og vaniljestang. Lad det småkoge i 5 minutter.
Hæld sukkeret i, og rør, til det er opløst. Tag gryden fra varmen, og lad kompotten trække i 15 minutter.
Tag bærrene op med en hulske, og læg dem i et rent sylteglas. Hæld lagen over. Afkøl.
Hæld yoghurt i glas, og hæld bærkompot over. Dryp med honning.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk