Ymerfromage med lakrids og hindbær

Ymer og rugbrød? Nej, det er IKKE morgenmad, men en god gammel dessertklassiker i form af fløjlsblød ymerfromage med et spændende twist af rugbrød og lakrids!

Ymerfromage med lakrids og hindbær
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 4 timer (gerne natten over).

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Lakridspulver fås bl.a. i Mad & Vin, hos Specialkøbmanden, Panduro Hobby og flere steder på internettet. Knust rålakrids (fx “Raw Liqcorice Powder” by Johan Bülow) fås hos Meyers Deli, i større supermarkeder og flere steder på internettet. Alternativt kan du lave det selv ved at knuse en stang engelsk lakrids fint med en kagerulle.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'