Wraps med quinoadeller og sød chilidressing

25. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

De små grønne deller er saftige og smagfulde og superlækre som fyld i bløde tortillaer. Der bliver 20-25 deller af portionen, så gem evt. overskydende deller til madpakken dagen efter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl quinoaen grundigt i koldt vand, og kog den i en gryde efter anvisning på emballagen. Afdryp.
Pil og hak løget fint. Skyl broccolien, og hak den fint med en kniv, eller giv den en tur i foodprocessoren, til det ligner grove brødkrummer. Hæld den hakkede broccoli i en stor sigte, og overhæld den med kogende vand. Afdryp godt.
Bland kogt quinoa sammen med løg, broccoli, æg, mozzarella, rasp og mel i en skål, og krydr med spidskommen, chili, salt og peber.
Form farsen til 20-25 små frikadeller, og tilsæt evt. lidt mere rasp eller mel, hvis farsen er for våd. Lad dellerne hvile på en tallerken i 15 minutter.
Steg dellerne i olie på en pande i 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Skyl spidskålen, og hak den fint. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Pluk korianderen. Bland det hele sammen i en salatskål.
Pres saften af begge limefrugter, og rør den sammen med sukker i en lille skål. Massér limedressingen sammen med kålsalaten, og krydr med salt og peber. Lad gerne salaten trække på køl i 30 minutter før servering, hvis du har tid.
Rør cremefraiche, sød chilisauce og ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Lun wrapsene, og fyld dem med spidskålssalat, quinoadeller og sød chilidressing.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar