Wraps med paneret torsk
1. juni 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du prøve en anderledes tortilla, skal du give denne med paneret torsk et forsøg. Sammen med salat, masser af koriander og friskpresset limesaft får du en lækker spiseoplevelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær torsken i 3 x 3 cm store stykker.
Pisk æg sammen i en skål. Hæld mel i en anden skål og rasp i en tredje. Vend fisken i mel, derefter æg og til sidst rasp.
Steg fisken sprød i smør på en pande. Krydr den med salt og peber.
Snit rødkål fint, gerne på et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og riv dem groft.
Vend kål og gulerødder sammen med friskpresset limesaft og fiskesauce i en skål.
Skær avocado i skiver. Skyl chili, og snit det fint.
Lun tortillabrødene, og smør dem med cremefraiche.
Fordel salat, avocado, chili og fisk i brødene. Drys koriander over brødene, og servér dem straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk