Wraps med lakserillette
17. maj 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
En nem og hurtigrørt lakserillette behøver med sin intense smag blot en håndfuld spinatblade og færdigkøbte wraps for at udgøre et lækkert måltid. Prøv den også i en sandwich eller som fyld i en omelet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pluk laksekødet fra hinanden med to gafler.
Rør flødeost med creme fraiche og mayonnaise til en ensartet konsistens.
Skær tomater i mindre tern, og bland dem i dressingen sammen med fintsnittet purløg.
Vend laks i, og smag til med salt, peber og tabascosauce.
Lun pandekagerne, og fyld dem med spinat og lakserillette. Servér en blandet grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk