Wraps med kylling og kartofler
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Disse nemme wraps med kylling og kartofler passer godt til picnickurven og madpakken – eller bare en hverdagsaften foran fjernsynet, hvor det godt må være lidt nemt og bekvemt.
Ingredienser
Udstyr
evt. små grillpinde
Sådan gør du
Skyl og tør basilikum og persille, og hak det groft. Rist pinjekernerne på en pande.
Blend krydderurter godt sammen med olivenolie i en blender/minihakker.
Tilsæt pinjekerner og parmesan, og blend videre, til du får en jævn og glat pesto. Smag til med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Skær dem i skiver, og vend dem med 3-4 spsk af den frisklavede basilikumpesto.
Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med kartoflerne.
Fordel kartofler, kylling, rucola og basilikumblade på tortillabrødene, og rul dem sammen. Halvér dem, stik evt. en grillpind igennem hver rulle, og anret dem på et fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk