Wraps med kylling og kartofler

Disse nemme wraps med kylling og kartofler passer godt til picnickurven og madpakken – eller bare en hverdagsaften foran fjernsynet, hvor det godt må være lidt nemt og bekvemt.

Ingredienser

Udstyr

evt. små grillpinde

Sådan gør du

Skyl og tør basilikum og persille, og hak det groft. Rist pinjekernerne på en pande.
Blend krydderurter godt sammen med olivenolie i en blender/minihakker.
Tilsæt pinjekerner og parmesan, og blend videre, til du får en jævn og glat pesto. Smag til med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Skær dem i skiver, og vend dem med 3-4 spsk af den frisklavede basilikumpesto.
Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med kartoflerne.
Fordel kartofler, kylling, rucola og basilikumblade på tortillabrødene, og rul dem sammen. Halvér dem, stik evt. en grillpind igennem hver rulle, og anret dem på et fad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar