Wraps med kylling og hummus
7. maj 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Farverige og saftige wraps med kylling og hummus, lige til at tage med og nyde på farten eller måske til en lille picnic ved spisebordet. Stegt kyllingekød og masser af sprøde grøntsager gør jer mætte og giver god energi.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingefileten i olie på en pande, og krydr med salt og peber.
Skær kyllingekødet i skiver eller strimler.
Skyl spinaten godt, og dup den tør.
Skær gulerod i stave, peberfrugt i strimler, og del broccoli i mindre stykker.
Snit rødkål fint.
Lun tortillaerne en anelse, så de er nemmere at rulle. Smør dem med hummus, og fyld dem med kylling og grøntsager.
Rul dem stramt sammen, og halvér. Pak dem evt. ind i husholdningsfilm, indtil de skal serveres.
Tip!
Har du en rest stegt kylling eller evt. oksebøf eller lignende i køleskabet, er det perfekt fyld i jeres wraps.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk