Wraps med kylling og hummus

7. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Farverige og saftige wraps med kylling og hummus, lige til at tage med og nyde på farten eller måske til en lille picnic ved spisebordet. Stegt kyllingekød og masser af sprøde grøntsager gør jer mætte og giver god energi.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kyllingefileten i olie på en pande, og krydr med salt og peber.
Skær kyllingekødet i skiver eller strimler.
Skyl spinaten godt, og dup den tør.
Skær gulerod i stave, peberfrugt i strimler, og del broccoli i mindre stykker.
Snit rødkål fint.
Lun tortillaerne en anelse, så de er nemmere at rulle. Smør dem med hummus, og fyld dem med kylling og grøntsager.
Rul dem stramt sammen, og halvér. Pak dem evt. ind i husholdningsfilm, indtil de skal serveres.

Tip!

Har du en rest stegt kylling eller evt. oksebøf eller lignende i køleskabet, er det perfekt fyld i jeres wraps.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar