Wraps med grøntsagsfyld og kylling
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Wraps er en nem løsning på en travl hverdag. De er også gode i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Pil og hak løget. Opvarm olien på en pande, og svits løget, til det er klart.
Tilsæt kyllingestykkerne, og steg dem i 3-4 minutter på hver side.
Skær de soltørrede tomater og squash i små stykker, og lad dem stege med på panden i 4-5 minutter.
Tilsæt solsikkekerner, og vend rundt. Krydr med salt og peber.
Skyl og tør babyspinaten. Varm tortillaer i ovnen eller i 1 minut på hver side på en tør pande.
Fordel babyspinat og det stegte fyld oven på tortillaerne. Drys med basilikumblade. Rul stramt sammen, og spis straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk